Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft και Bungie κλείνουν γραφεία τους λόγω του κορονοϊού

*
Η παγκόσμια εξάπλωση του κορονοϊού έχει δημιουργήσει κι άλλους πονοκεφάλους και έτσι, Microsoft και Bungie, ανακοίνωσαν το κλείσιμο των γραφείων τους σε διάφορες περιοχές για αυτήν την περίοδο. Μάλιστα, καλούν τους υπαλλήλους τους να εργαστούν από το σπίτι τους, χωρίς να μείνει κανένα project πίσω, εκτός βέβαια από τις θέσεις που απαιτείται η φυσική παρουσία (κι εκεί με εξαιρέσεις για άτομα άνω των 60 ετών, εγκύους κτλ). Ο executive vice president της Microsoft, Kurt DelBene, ανακοίνωσε πως οι υπάλληλοι της εταιρείας σε Redmond και Bay Area θα πρέπει να ακολουθήσουν τις παραπάνω οδηγείς και να παραμείνουν σπίτια τους, τουλάχιστον έως και τις 25 Μαρτίου. Η Bungie από την άλλη ανακοίνωσε πως κλείνει τα κεντρικά της γραφεία στην Washington, έχοντας δημιουργήσει μια ειδική διαδικασία remote εργασίας. Μάλιστα, επιβεβαιώνει πως έχει εξασφαλίσει πως το Season of the Worthy expansion του Destiny 2 θα βγει κανονικά στις 10 Μαρτίου, καθώς και το Trials of Osiris στις 13 του ίδιου μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*